Uvjeti poslovanja

Matični podaci

Naziv: In eternum d.o.o.
OIB: 11296600828
Sjedište: Stanka Vraza 21, 42000 Varaždin, Republika Hrvatska
Kontakt: info@in-eternum.hr

NAČINI PLAĆANJA

Trenutno raspolažemo sljedećim načinom plaćanja:

  • općom uplatnicom (internet bankarstvom) – izravni bankovni prijenos
  • plaćanje prilikom dostave dostavnoj službi (pouzećem)

DOSTAVA I PREUZIMANJE

Naručene proizvode možete naručini na našoj internet trgovini i odabrati način isporuke putem dostave (trenutno dostupno putem dostavne službe DPD) uz odabir načina plaćanja pouzećem ili izravnom uplatom na račun. Od trenutka uplate, kupljene proizvode šaljemo unutar 7 radnih dana, a najkasnije u zakonom propisanom roku od 30 dana.

Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvode u roku od 30 dana (zbog kašnjenja u procesu proizvodnje ili nedostatku proizvoda na zalihama), nudimo mogućnost dogovora o produljenom roku isporuke. Ukoliko se proizvodi ne isporuče unutar produljenog roka, kupac ima pravo na povrat novaca i poništenje narudžbe.

Republika Hrvatska

Ukoliko ste za opciju izabrali dostavu, narudžba ćete dobiti kao paket poslan dostavnom službom DPD, a trošak dostave će biti uključen u ukupan iznos računa, i za Hrvatsku će iznositi 4,5 Eura (plaćanje izravnim bankovnim prijenosom) ili 5,50 Eura (plaćanje pouzećem).

Ostale zemlje

Za sve narudžbe izvan Republike Hrvatske, vrijeme dostave će ovisiti o organizacijama koje obavljaju dostavu i isporuku pošiljke u određenoj zemlji, dok će trošak dostave ovisiti o težini pošiljke.

Također, molimo vas da provjerite i imate u vidu da Vam Vaša kartična kuća može vam naplatiti naknadu za inozemne transakcije, na što mi nemamo utjecaj.

UVJETI I ROKOVI UPLATE

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Nakon Vaše kupnje ili donacije, bit će Vam dostavljena potvrda o kupnji ili donaciji. Ako Vam na mail nije dostavljena potvrda, naplata neće biti provedena i biti ćete obaviješteni o razlogu nenaplate, npr. kupnja nekog proizvoda nije moguća u određenom trenutku.

Kupnja proizvoda, kao i donacija, vrši se popunjavanjem elektronskog formulara, a smatra se izvršenom kada završi cijeli postupak uplate.
Webshop kupovinu kao i doniranje moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • E-bankingom
  • Općom uplatom
  • Plaćanje prilikom pouzeća dostavnoj službi

U slučaju plaćanja općom uplatom i e-bankingom, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje narudžba proizvoda.

Ukoliko nakon uplate ne dobijete obavijest da je kupnja ili narudžba potvrđena, nakon završenog procesa uplate preporučamo da provjerite da li vam je poruka u Junk/Spam folderu ili vam je pun mailbox.

Plaćanje

Sva plaćanja bit će izvršena u Eurima.

Scroll to Top