Uvjeti poslovanja

Matični podaci

Naziv: In eternum d.o.o.
OIB:
Sjedište: Stanka Vraza 21, 42000 Varaždin, Republika Hrvatska
Kontakt: info@in-eternum.hr

NAČINI PLAĆANJA

Trenutno raspolažemo sljedećim načinom plaćanja:

  • općom uplatnicom (internet bankarstvom)
  • plaćanje prilikom dostave dostavnoj službi (pouzećem)

DOSTAVA I PREUZIMANJE

Naručene proizvode možete sami preuzeti u uredu Udruge Božja pobjeda na adresi Ulica don Petra Šimića 1, 10000 Zagreb u periodu radnog vremena ili odabrati način isporuke putem dostave (trenutno dostupno putem Hrvatske pošte). Od trenutka uplate, kupljene proizvode šaljemo unutar 7 radnih dana, a najkasnije u zakonom propisanom roku od 30 dana.

Ako nismo u mogućnosti isporučiti proizvode u roku od 30 dana (zbog kašnjenja u procesu proizvodnje ili nedostatku proizvoda na zalihama), nudimo mogućnost dogovora o produljenom roku isporuke. Ukoliko se proizvodi ne isporuče unutar produljenog roka, kupac ima pravo na povrat novaca i poništenje narudžbe.

Republika Hrvatska

Za sve narudžbe za koje ste odabrali opciju osobno preuzimanje, moći ćete to učiniti u Zagrebu u uredu Udruge Božja pobjeda (Ulica don Petra Šimića 1, 10000 Zagreb).

Ukoliko ste za opciju izabrali dostavu, narudžba ćete dobiti kao preporučenu pošiljku Hrvatske pošte, a trošak dostave će biti uključen u ukupan iznos računa, i za Hrvatsku će iznositi 25,00 kuna.

Ostale zemlje

Za sve narudžbe izvan Republike Hrvatske, vrijeme dostave će ovisiti o organizacijama koje obavljaju dostavu i isporuku pošiljke u određenoj zemlji, dok će trošak dostave ovisiti o težini pošiljke.

Također, molimo vas da provjerite i imate u vidu da Vam Vaša kartična kuća može vam naplatiti naknadu za inozemne transakcije, na što mi nemamo utjecaj.

UVJETI I ROKOVI UPLATE

Na uvjete poslovanja primjenjuje se Zakon o zaštiti potrošača (N.N.41/2014.), glava III. – Sklapanje ugovora izvan poslovnih prostorija i ugovora na daljinu, od članka 57. do članka 79.

Nakon Vaše kupnje ili donacije, bit će Vam dostavljena potvrda o kupnji ili donaciji. Ako Vam na mail nije dostavljena potvrda, naplata neće biti provedena i biti ćete obaviješteni o razlogu nenaplate, npr. kupnja nekog proizvoda nije moguća u određenom trenutku.

Kupnja proizvoda, kao i donacija, vrši se popunjavanjem elektronskog formulara, a smatra se izvršenom kada završi cijeli postupak uplate.
Webshop kupovinu kao i doniranje moguće je obaviti na sljedeće načine:

  • E-bankingom
  • Općom uplatom
  • Plaćanje prilikom pouzeća dostavnoj službi

U slučaju plaćanja općom uplatom i e-bankingom, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u e-mail poruci kojom se potvrđuje narudžba proizvoda.

Ukoliko nakon uplate ne dobijete obavijest da kupnja ili donacija potvrđena, nakon završenog procesa uplate preporučamo da provjerite da li vam je poruka u Junk/Spam folderu ili vam je pun mailbox.

Plaćanje

Sva plaćanja bit će izvršena u Eurima.

Scroll to Top